Razvojna Agencija za poduzetnike i građane

Projekt je zamišljen kao glavna informativna točka i bitna stavka u kreiranju VE-GO-RE prvom pozitivnom asocijacijom građanima i poduzetnicima kad su u potrazi za kvalitetnom poslovnom informacijom ili podrškom.

Tko

Što

Kada

Velika Gorica nam je uvijek u srcu, pa svim projektima vezanima uz Goricu uvijek pristupamo s još većom dozom respecta. Ve-Go-Ra je gradska razvojna agencija. Mjesto gdje svi koji imaju nove ili postojeće projekte (koje žele unaprijediti) mogu dobiti odgovore na sva svoja pitanja. A tih pitanja sigurno ima i više od 100. Samim time, i stranica mora biti na usluzi svima onima koji će pokucati na vrata Vegore.

Projekt je zamišljen kao glavna informativna točka i bitna stavka u kreiranju VE-GO-RE prvom pozitivnom asocijacijom građanima i poduzetnicima kad su u potrazi za kvalitetnom poslovnom informacijom ili podrškom, te učiniti grad Veliku Goricu pozitivnom asocijacijom kad je u pitanju moderan grad, u kojem Gradska uprava koristi suvremenu tehnologiju kao alat u svrhu kreiranja kvalitetnih rješenja za svoje građane.