Search
Close this search box.

Solekt i solarna energija

Projekt web stranice osim svih informacija o proizvodima i uslugama Solekta, imao je za cilj edukaciju posjetitelja - stvoriti malu wikipediju informacija o solarnoj energiji i projektiranju elektrana.

Tko

Što

Kada

Solekt i solarna energija su budućnost jer iskorištavaju jedan od najmoćnijih prirodnih, a opet besplatnih resursa – energiju koju proizvodi sunce. Solarna elektrana tj. solarni paneli, poznati i kao fotonaponski sustavi, koriste poluvodičku tehnologiju za pretvaranje energije iz sunčeve svjetlosti u električnu energiju koja može besplatno napajati vaše kućanstvo.

Mali je ovo dio znanja koje je još uvijek potrebno osobama koje razmišljaju o prelasku na solarnu energiju. Tvrtka Solekt bavi se ugradnjom solara i realizacijom projekata sistemom ‘energija’ u ruke. Projekt web stranice Solekt osim svih informacija o proizvodima i uslugama Solekta, imao je za cilj stvoriti malu wikipediju informacija koja će educirati posjetitelje o budućnosti koju donosi solarna energija te o projektiranju elektrana.

Njihovu web stranicu možete pogledati na linku.

solekt web stranica

Ovdje pogledajte naše ostale projekte.