Search
Close this search box.

čini se da smo kreativni

Mi smo kreativna agencija koja koristi različite alate kako bi stvorili nešto novo, ispričali priču, našli perspektivu… riješili problem klijentima. Nikad premali za velike, a dovoljno veliki, zapravo, odličan odabir za nove biznise & brandove u digitalnom svijetu.

Uvijek postoji ona prava

Ima ih 100. Pola baciš i dalje ih imaš 50. Od tih pedeset jedna mora biti prava. Lako? Nije. Treba preuzeti odgovornost za svoje ideje. Zato sa svim klijentima radimo kao da su njihovi proizvodi i usluge naši.

Kreće od praznog ekrana

Točka, slovo, font, boja, oblik, struktura… sve je to tu negdje ispred nosa, ali svi mi pokušavamo smisliti ono nešto što još nitko nije, nešto što će stvoriti razliku i veliku ideju napraviti većom no što misliš da može biti.

Osjećaj da te netko prati

Taj osjećaj nelagode danas se pretvorio u najveći zadatak. Što nije ”online” kao da se nije ni dogodilo. Napravi content, izmisli, nacrtaj, snimi, objavi, boostaj, daj story, reel, lajkaj, šeraj, komentiraj… iza svega toga stoji strategija, kreativa, design, plan  i management. 

Ono si kakav ti je home page

Može li bez web stranice? Može, ali zapravo ne može. To je adresa bez kućnog broja, to je poslovni prostor, to je uređeni interijer i eksterijer. 

Dodaj svijetu malo motiona

Tih 20 i kusur sličica u sekundi je čudo. Dodaš malo gibanja, boje, snimljenog videa, zvuk, efekt… i svaki put je kao prvi put. Osjećaj je fantastičan. 

Back to basics

Kod nas uvijek nešto svira. I točka. Uvijek. Mi slušamo, mi kreiramo, mi sviramo, mi pjevamo, mi produciramo… Vrisak je jedna velika pjesma. Jinglovi, reklame, pjesme… sve. Da nema zvuka – nema ni nas. Doslovno.

Čiča miča
gotova je priča

I to je priča o nama, o Vrisku – kreativnoj agenciji koja izmišlja imena klijentima, radi logotipe, vizitke, email potpise, web stranice, facebooke i instagrame, pišemo strategije, copywritinge, video jinlgove, reelse, reklame, video pakete, pjesme, albume, radijske reklame i jinglove.
Prihvaćamo izazove, pokušvamo naći rješenje problema i za svaki YES! nabaciti osmijeh i nazdraviti, pojačati super stvar, zaplesati… uživati.