Search
Close this search box.

Feel Good #1

Feel good #1_ playlist by Vrisak_ approved by Goran Kurjak

Tamo negdje oko 2, 3 popodne kad panika primi, a ručak još uvijek uzima maha i prizemljuje te kao Tom Cruise jet fighter na nosač aviona… e onda ide ova. Malo finog groovea, malo rocka, malo soula. Fino se sljubljuje s krajem radnog dana i činjenicom da ostaješ par sati prekovremeno.

Štepanje #2

Moment. Srijeda 9 ujutro. Kava se popila, daily brief je iza nas. Mašina se pali. Teško da će ovu playlistu provariti više od 20% ljudi u agenciji, ali zato imaš slušalice. Pali.

Absolute #1

Inspirirano svakodnevnim slušanjem Aboslute radija. Masa ovih pjesama nastala je prije 30 ili više godina, ali je ostala do dana današnjeg. Sredinom tjedna, kada stisne posao… kad treba presjeć’ nervozicu i stres velikim škarama onda to radimo ovom playlistom.

Easy #1

U danima kao što je ovaj … oblačno, kišno, hladno, jesen u punom zamahu… onda slušamo easy mjuzu. Ovo svira u agenciji, a svako ima svoje slušalice na ušima. Vrhunac hedonizma i tehnologije.

Štepanje #1

Davno je Gloria estefan rekla ‘Rhythm is gonna get ya’. Disco, funky, vocal house. ritam…. obično nas popodne uzme ta želja za ovako nečim. Što je vikend bliže, ta želja je veća. Ne zato jer smo mi party animals nego nam je takav DNK. Tako su nam čakre izbalansirane…